Share

Onze Expertise


BI ADVISORY biedt aan bedrijven en organisaties een unieke combinatie van diensten. We hebben ook de interne expertise om de leiding te nemen over uw sluit operaties van consolidatie en financiële reporting. Onze consultants hebben de benodigde kennis en zijn ook bereid om hun uitgebreide praktische ervaring aan te delen. We werken voornamelijk voor grote en middelgrote ondernemingen, alsook voor financiële instellingen.


Onze expertisegebieden zijn hieronder vermeld

Reporting en Consolidatie

De huidige consolidatieprocessen zijn complex en kunnen veel tijd en middelen verbruiken als ze niet door doeltreffende werkmethodes uitgevoerd worden. Wij geven support aan onze klanten gedurende de consolidatie sluitproces (intercompany verzoening, ontvangst van bundels en het schrijven van centrale aanpassingen als de IFRS / IAS, US – normen …) en de reporting proces zoals de maandelijkse reporting beheer of het assisteren in het jaarreport.

Implementatie van de consolidatie systeem

Het belang van het systeem dat in staat is het support te geven aan het reporting- en consolidatieproces van het bedrijf is cruciaal voor het succes van de reporting. We begelijden onze klanten bij het selecteren van de beste systeem dat effectief voldoet aan hun behoeften, en realiseren de implementatie van het systeem / applicatie in termen van functionele aspect en dat als een brug tussen financiën en IT optreed, en support geeft waar het nodig is.

Functionele analyse

Onze aanpak is de huidige situatie te analyseren en aanbevelingen voor te stellen op basis van de beste praktijken. Tot slot geven wij een support aan de klanten tijdens de verandering.

Verandering van proces

Wij toepassen een gestructureerd project management methodologie op basis van ervaring van verschillende projecten, die aan de klanten zichtbaarheid en vertrouwen geeft aan elke stap van hun project.

Bent u geïnteresseerd in onze expertise.  Contacteer ons
Share