Share

Welkom bij BI ADVISORY


Est. 2011

 

Wij leveren diensten op het gebied van consolidatie en financiële reporting in België.


BI ADVISORY is een adviesbureau gevestigd in Belgie, die oplossingen biedt op het financiële en performance management gebied. Ons doel is de klanten te adviseren over de beste praktijken voor financiële reporting, legaal en beheer van consolidatie, de geschikte oplossing voor de klanten uit te voeren, en functionele support voor deze werkprocessen bieden.

Onze kennis op het gebied van reporting en consolidatie levert aan onze klanten een echte meerwaarde die vereenvoudigt, verbetert de prestaties van hun processen om effectief te voldoen aan de aanvraag van de steeds snellere sluit eisen, de werkprocesvereenvoudiging en een hoogwaardige informatie aan de directie te leveren. BI ADVISORY levert diensten in verschillende sectoren, zoals de bank en de industriële sector.

 

Onze kunnen omgaan met specificaties van elke sector is aangetoond met een aantal klanten in het verleden.


Onze missie

Onze missie:

De grote uitdaging voor de organisaties van vandaag is de evenwicht tussen twee parallel te krijgen: De huidige processen onderhouden, en de werkprocessen transformeren om in de toekomst te overleven en te concurreren.

Onze missie is de beste praktijken aan onze klanten te adviseren, een verandering uitvoeren, en uiteindelijk een support geven aan de huidige operaties wanneer dat nodig is op het gebied van financiële reporting en consolidatie.

Ons doel is één van de beste bedrijven op het gebied van financiële reporting en consolidatie te worden


CEO

Inschrijven op onze nieuwsbrief

 

 

Share